Kvarteret Hållstugan - Människor umgås i en lokal

Lokalerna

Från varselväst till firmafest

I nya kvarteret Hållstugan skapar vi 25 lokaler – butiker, kontor samt restauranger och caféer. Här finns möjlighet att driva verksamhet i ett av Örebros absolut bästa lägen, med direkt närhet till citypulsen, populära grannar och – inte minst – dina kunder.

Hyresledigt

Butikslokal, 174 kvadratmeter

På Stortorget 17 i kvarteret Hållstugan har du möjlighet att hyra en nyrenoverad butikslokal på 174 kvadratmeter, strategiskt belägen bredvid livsmedelsbutiken Willys. Lokalen ligger i bottenplan med egen entré från Stortorget, perfekt för dig som vill ha ett kanonskyltläge. Läs mer om lokalen på Stortorget 17 och anmäl intresse på obo.se.

Butik-/behandlingslokal, 166 kvadratmeter

På Trädgårdsgatan 8 med egen entré från Stortorget finns nu denna lokal på 166 kvadratmeter hyresledig. Passar för dig som vill ha ett kanonskyltläge, exempelvis en mäklare eller behandlingsverksamhet. Läs mer om lokalen på Trädgårdsgatan 8 och anmäl intresse på obo.se.

Snabbfakta om lokalerna

  • 25 lokaler varav 8 är nyproducerade.
  • Totalt 5 500 kvadratmeter lokalyta.
  • Plan 1 (gatuplan), 11 butikslokaler, 67 –160 kvadratmeter.
  • Plan 1 (gatuplan), 3 restauranger, 150 –293 kvadratmeter.
  • Plan 1 (gatuplan), 1 café, 240 kvadratmeter.
  • Plan 1 (gatuplan), 1 livsmedelsbutik, 1 750 kvadratmeter.
  • Plan 2–3, 9 kontor och verksamhetslokaler, 22–675 kvadratmeter.

Nedladdningsbart material

Planlösningar hyreslediga lokaler

Kvarteret Hållstugan - två kaffekoppar på ett Café

Restauranger och caféer

Kring det lilla torget i kvarteret Hållstugan utvecklas ett rikt utbud av riktigt bra restauranger och mysiga caféer, alla med sin egen särprägel. Tillsammans bidrar de till områdets varma atmosfär och höga kvalitet – för alla smaker, året om. En stämningsfull julmarknad eller en sommarkväll på en uteservering à la italiensk piazza? Vi tror på både och!

Kvarteret Hållstugan - Kvinnor i en butik

Butiker

I kvarteret Hållstugan satsar vi i första hand på småskalig handel och unika butiker med personlig service. Här kommer örebroare och besökare kunna strosa omkring, inspireras och njuta av skön, avslappnad shopping. I Hållstugan finns även en ny, modern matbutik och ett par skönhets- och behandlingssalonger.

Kvarteret Hållstugan - Människor på kontor

Kontorslokaler

Här skapas moderna kontorsytor i stans bästa läge, med bra lunchrestauranger, AW-ställen och butiker som närmsta grannar. På plan 2 och 3 i kvarteret Hållstugan finns lokaler som kan anpassas till just din verksamhet och inredas enligt önskemål. Kanske något för dig och ditt företag?

Vill du veta mer eller lämna en intresseanmälan?

Är du intresserad av att hyra en lokal i nya kvarteret Hållstugan? Fyll i intresseanmälan nedan och bifoga en företags- och konceptbeskrivning med kort presentation av affärsidé och planerad verksamhet.