Restaurang Basta öppnar i kvarteret Hållstugan

ÖBO Lokaler välkomnar restaurang Basta till nya kvarteret Hållstugan vid Stortorget i centrala Örebro.

Kvarteret Hållstugan får italiensk touch när restaurang Basta slår upp portarna till sin nya restaurang i centrala Örebro.

– Det är så roligt att få välkomna Basta till Örebro! Utvecklingen av kvarteret Hållstugan lyfter Örebros stadskärna och vi är övertygade om att Basta kommer att bidra med en härlig atmosfär och hög kvalitet till det nya torget, säger Karin Österdahl, lokalutvecklare på ÖBO Lokaler.

I Bastas koncept smälter det italienska köket och den pulserande staden samman. I fokus står napolitansk pizza och rätter med egentillverkad pasta, allt serverat i en genuin, modern och livfull miljö.

Den första Basta-restaurangen öppnade 2017 och konceptet finns idag i sex olika städer. Restaurangen i Örebro blir Bastas sjunde etablering.

– Att öppna i Örebro har varit mycket efterfrågat bland våra gäster och det känns därför extra kul att äntligen få presentera denna drömetablering. Vi har haft en inspirerande dialog med ÖBO och tilltalades starkt av deras kreativa vision för kvarteret. Örebro är en spännande stad med ett hett restaurangliv. Vi ser fram emot att komplettera det befintliga utbudet och addera ett mervärde till stadens uteliv med en gemytlig italiensk restaurangupplevelse som väcker alla sinnen, säger Brazer Bozlak, vd på Basta.

Restaurangen i kvarteret Hållstugan beräknas öppna i slutet av 2024.

För mer information, kontakta gärna:

Karin Österdahl, lokalutvecklare ÖBO Lokaler
Telefon: 019-19 42 08
Mejl: karin.osterdahl@obo.se

Brazer Bozlak, vd Basta
Telefon: 070-494 40 99
Mejl: brazer@urbanitaliangroup.se

Dela gärna

dela på facebook dela på linkedin dela på twitter

Fler nyheter